Zonnepanelen. Iets voor u!

woComVoeljethuisBespaar op energiekosten
Zonnepanelen. Iets voor u!

WoCom biedt individuele huurders de mogelijkheid om zonnepanelen te laten plaatsen. Lijkt u dat wat? Meld u dan aan. U bespaart dan op uw energiekosten. En samen leveren we een bijdrage aan het duurzaam opwekken van stroom.

Maak gebruik van deze kans
Meld u aan als u belangstelling heeft. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst beoordeeld. Dit jaar kunnen we namelijk 100 woningen voorzien van zonnepanelen. Aan het einde van dit jaar kijken we of het project succesvol is en of het een vervolg krijgt in 2017.

Twee soorten pakketten
Wij bieden twee soorten zonnepanelenpakketten aan (mits technisch mogelijk):
een pakket met 6 of met 8 panelen. In de tabel hieronder ziet u een berekening van de kosten en wat de besparing kan zijn.

 Aantal panelen Maximale opbrengst per maand* Uw bijdrage per maand Uw voordeel per maand
6 € 25,00 € 12,50 € 12,50
8 € 33,32 € 16,66 € 16,66

* De maximale opbrengst in de tabel hierboven is gebaseerd op een ideale ligging op het zuiden. Uw woning kan een afwijkende ligging hebben waardoor uw voordeel in de praktijk minder kan zijn.

Een erkend installateur plaatst de zonnepanelen op uw dak. Natuurlijk zorgt hij ook voor alle noodzakelijke bekabeling, voorzieningen en een omvormer. De exacte opbrengst van de zonnepanelen is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is de stand van de zon ten opzichte van het dak bepalend. Ook kan de aanwezigheid van bomen of een dakkapel van invloed zijn.

Is uw woning geschikt voor zonnepanelen?
Voor huurders in een appartementencomplex is het (nog) niet mogelijk om te kiezen voor zonne-energie. Alleen huurders in een ‘gewone’ grondgebonden woning kunnen vooralsnog meedoen. Als ze aan de voorwaarden voor het aanbrengen van zonnepanelen voldoen. Zo mag er voor de huurwoning op korte termijn geen dakrenovatie gepland staan en wordt de technische haalbaarheid door woCom gecontroleerd.

Meer informatie en aanmelden
Wilt u zich aanmelden of meer weten over de installatie van zonnepanelen? Neem dan contact op met woCom via telefoonnummer (0493) 49 76 66; of stel uw vraag per e-mail via info@wocom.nl.

 

« Ouder bericht | Recenter bericht »