Coronavirus en de richtlijnen van woCom

Bericht van woCom:

Middels deze mail willen we u informeren dat ook woCom gehoor geeft aan het advies om sociale contacten te minimaliseren. Er is vooralsnog geen reden voor paniek, maar ook wij nemen maatregelen vanuit onze verantwoordelijkheid om de kans op verspreiding van het coronavirus te minimaliseren.

  • De maatregelen leiden tot een lagere bezetting van ons kantoor. Ook kan het dat er minder medewerkers beschikbaar zijn. Ze werken vaker vanuit huis. Dit kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening of telefonische bereikbaarheid. Wij vragen hiervoor jullie begrip.
  • Daarnaast komen de spreekuren in Helmond en Beek en Donk voorlopig te vervallen. En is ons kantoor in Someren alleen open voor medewerkers en geplande afspraken. Kantoorbezoek (uitgezonderd spoedsituaties) willen we zoveel mogelijk beperken.
  • Telefonisch en digitaal zijn we uiteraard gewoon bereikbaar.
  • Bij afspraken die niet telefonisch kunnen, bijvoorbeeld voor een huurcontract tekenen, reparatie of onderhoud, nemen wij persoonlijk contact op. Wij stellen dan een aantal vragen. Bijvoorbeeld of de huurder op dit moment griep- of verkoudheidsklachten heeft en of in een risicogebied is geweest. Geen klachten? Dan kan de afspraak vaak gewoon doorgaan. Wel klachten? Dan verzetten wij de afspraak. Spoedeisende werkzaamheden krijgen in de planning voorrang.


« Ouder bericht | Recenter bericht »